Zoeken

grondverzet-header

Grondverzet

Mouwrik Waardenburg is dé toonaangevende specialist op het gebied van succesvolle uitvoering van diverse grondwerkprojecten. Met onze uitgebreide dienstverlening bieden wij een breed scala aan werkzaamheden, waarbij we constant streven naar maximale efficiëntie en hoogwaardige kwaliteit.
Een van onze unieke specialiteiten is het vakkundig afvoeren van grond, zand of klei bij het

uitgraven van rioolsleuven. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde grondverzetmachines. Bovendien verzorgen wij met precisie het aanbrengen van zand als voorbelasting voor nieuw te realiseren wegen, wat resulteert in een solide fundering en optimale stabiliteit.

In geval van vervuilde grond staan wij garant voor een veilige en verantwoorde afvoer onder ons BRL-7000 certificaat voor bodemsaneringen, waarbij we voldoen aan alle  regelgeving. Onze toegewijde mensen hebben ruime ervaring in het vervoeren van grond, zand of klei op het projectterrein zelf, waardoor we flexibel inspelen op logistieke uitdagingen.

Bij Mouwrik Waardenburg maken we gebruik van onze eigen geavanceerde grondverzetmachines en werken we graag samen met vaste onderaannemers die dezelfde normen van vakmanschap en betrouwbaarheid hanteren.

Kies voor Mouwrik Waardenburg als uw partner, en ervaar de combinatie van vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via de e-mail of telefonisch voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.