Zoeken

Diensten

Mouwrik Waardenburg is uw veelzijdige partner voor alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Ons team van vakbekwame professionals en ons moderne machinepark, met gespecialiseerd asfalt-, riolerings- en straatwerkmaterieel, stellen ons in staat om uw projecten op een efficiënte en vakkundige manier uit te voeren. Ontdek hieronder onze uitgebreide diensten:

  1. Asfalteren:

Mouwrik Waardenburg is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten asfaltconstructies. Van het opnieuw aanbrengen van een slijtlaag op wegen, het onderhoud van wegvakken door het uitvoeren van scheur- en vakreparaties, het geheel opnieuw overlagen van delen van wegen tot en met de complete realisatie van een nieuwe asfaltverhardingsweg. Daarnaast repareren en herstellen wij ook schade aan wegen ontstaan door vorst.

  1. Rioleren:

Ook voor al uw rioleringswerkzaamheden bent u bij Mouwrik Waardenburg aan het goede adres. Van het vervangen van een PVC huisaansluiting of betonnen hoofdriool tot en met de aanleg van persleidingen in buitengebieden van diverse gemeenten. Maar ook het grotere rioleringswerk (zoals het realiseren van een bergbezinkbassin) kunnen wij voor u uitvoeren. En dit alles met ons eigen rioleringsmaterieel, wat bestaat uit een jong en up-to-date machinepark. Onze projecten op het gebied van riolering omvatten ook de bijkomende werkzaamheden als grond-, straatwerk of asfaltverharding.

  1. Grondwerk:

Mouwrik Waardenburg realiseert diverse grondwerk projecten. De grondwerk- werkzaamheden die wij verrichten zijn bijvoorbeeld het afvoeren van grond, zand of klei uit de te graven rioolsleuven en het aanbrengen van zand als voorbelasting van een nieuw te realiseren weg. Maar ook het afvoeren van vervuilde grond of het vervoeren van grond, zand of klei op het werk zelf. Deze werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk te realiseren met onze eigen grondwerkmachines en vaste onderaannemers.

  1. Wat Mouwrik Waardenburg verder doet:

Mouwrik Waardenburg is gespecialiseerd in projecten op het gebied van weg- en waterbouw van elke omvang. Onze specialisten zorgen voor effectieve oplossingen, variërend van de aanleg van wegen en bruggen tot het beheer van waterinfrastructuur, waardoor de doorstroming van verkeer en de waterhuishouding worden geoptimaliseerd.

  1. Straatwerken:

Voor het aanbrengen van sier- en gewoon straatwerk kunt u ook bij Mouwrik Waardenburg terecht. Onze projecten in straatwerk lopen uiteen van het herbestraten van woonwijken, het aanbrengen van nieuwe bushaltes, het aanbrengen van gestrate drempels tot en met het aanbrengen van sierstraatwerk in openbareruimten. Wij hebben een kernteam van eigen stratenmakerkoppels aangevuld met vaste onderaannemers met ruime ervaring in het vak. Onze koppels gaan professioneel te werk en brengen zeer goed straatwerk aan.

Bij Mouwrik Waardenburg streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen door middel van efficiënte en hoogwaardige oplossingen op het gebied van straatwerk (zie koptekst). Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Kies voor Mouwrik Waardenburg als uw partner, en ervaar de combinatie van vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via de e-mail of telefonisch voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.