Zoeken

aannemersbedrijf-header

Werkwijze

Communicatie is de sleutel tot succes

Vanuit ons kantoor te Waardenburg worden alle projecten doeltreffend gecoördineerd. Wij beschikken over een jong en up to date machinepark dat er toe bijdraagt dat onze werkzaamheden op een correcte manier worden gerealiseerd. Uiteraard zijn wij gecertificeerd volgens NEN-EN- ISO 9001 en VCA**.

Mouwrik Waardenburg is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele en dynamische organisatie. Ondanks deze enorme ontwikkeling is de manier waarop wij met opdrachtgevers, bewoners en andere betrokkenen communiceren nog altijd even oprecht en gewoon gebleven. Kwaliteit gaat niet alleen over het gerealiseerde werk, maar ook over de wijze waarop een project tot stand komt. Eenduidige afspraken en planningen maken en deze vervolgens ook nakomen zijn belangrijk speerpunten binnen onze organisatie.

Integrale aanpak

Wij spelen flexibel in op marktontwikkelingen. Ons bedrijf is gewend te werken volgens de huidige projectvormen. Langjarige contracten, uitvoering van turnkey projecten, nauwe samenwerkingsverbanden met ingenieursbureaus en andere bouwteams zijn hier mooie voorbeelden van. Een integrale aanpak van projecten is bij ons in vertrouwde handen. U bent als opdrachtgever verzekerd van een hoogwaardige technische uivoering en een vakkundige organisatie van uw project.