Zoeken

aannemersbedrijf-header

Asfalteren

Mouwrik is dé partner voor diverse asfalttoepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het opnieuw aanbrengen van een laag split op wegen, het onderhoud van wegvakken door het uitvoeren van scheur- en vakreparaties, het geheel opnieuw overlagen van delen van wegen, tot en met de complete realisatie van een nieuwe asfaltconstructie. Hiernaast kunnen wij ook wegen die beschadigd zijn door vorst, repareren en herstellen. Kies Mouwrik als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige asfaltoplossingen en duurzaam wegbeheer.

Mouwrik Waardenburg is thuis in diverse wegverhardingen. Variërend van het vernieuwen van slijtlagen op wegen tot het volledig realiseren van nieuwe asfaltconstructies. Maar denk hierbij ook aan het onderhoud van wegvakken, inclusief scheur- en vakreparaties, en het herstellen van wegen die zijn beschadigd door vorstschade.

Zorgvuldige uitvoering van elk project maakt ons onderscheidend. Of het nu gaat om het opnieuw overlagen van specifieke weggedeelten of het aanbrengen van een nieuwe asfaltconstructie, wij hebben de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor een perfect resultaat. Samen met onze dochteronderneming OMAC kunnen wij direct inspelen op de klantbehoeften en zijn wij niet afhankelijk van een derde partij.

Wij voeren onze asfaltwerkzaamheden zowel direct als in onderaanneming uit, wat ons flexibel maakt bij  projecten. Bij Mouwrik Waardenburg geloven we in een brede aanpak van asfalteren, waarbij elk detail wordt verzorgd en elk project in goede handen is.

Kortom, voor het asfalteren in de breedste zin van het woord bent u bij ons aan het juiste adres.

*  Asfaltmaterieel
*  Vorstschade
*  Asfaltonderhoud
*  Slijtlagen
*  Combideklagen
*  Vloeistofdichte vloeren

Kies voor Mouwrik Waardenburg als uw partner, en ervaar de combinatie van vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via de e-mail of telefonisch voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.