Zoeken

6 april 2023

Nieuwe Liebherr A918 compact

De nieuwe Liebherr A918 compact is in Nederland en zal de komende weken aflever klaar worden gemaakt. Deze is alvast voorzien van de bekende Mouwrik Waardenburg b.v. huisstijl!

LEES MEER

31 mei 2022

Appelpop 2022

Dit jaar zijn we weer trouwe sponsor van Appelpop. Weer terug van weggeweest na alle Coronamaatregelen. Het gaat vast en zeker weer een spectaculaire spetterende editie worden met een goede playlist!!

LEES MEER

15 maart 2022

Bijdrage speeltuin ‘de Rakkershof’

Ook dit jaar zullen wij weer een bijdrage leveren aan deze speeltuin te Waardenburg. De mensen van deze speeltuin zullen dan weer verder kunnen met de vervanging van diverse zaken in deze speeltuin. Afgelopen jaar is er al een kabelbaan geplaatst welke een groot succes is onder de kinderen. Wij wensen ‘de Rakkershof ‘ veel […]

LEES MEER

5 mei 2021

AZ150f geleverd

Vandaag is de nieuwe AZ150f van Ahlmann Nederland afgeleverd op het werk te Leerdam. Deze dient ter vervanging van de huidige AZ150e.

LEES MEER

3 december 2020

Het onzichtbare waar maken!

Ze komen er binnekort aan. Onze eigen mondkapjes waarmee wij een bijdrage leveren om het doel van 25.000 stuks te realiseren met een bijdrage van € 1,- per stuk voor het Longfonds. Het onzichtbare waar maken!

LEES MEER

25 september 2020

Vitaliteit op de werkvloer bij Mouwrik Waardenburg

Ondertekening Sportakkoord West Betuwe Méér mensen méér in beweging laten komen. Dat is het hoofddoel van het Sportakkoord West Betuwe. Roland Hein, algemeen directeur Mouwrik Waardenburg B.V., ondertekende als één van de eerste organisaties het sportakkoord. Dit deed hij tijdens de Nationale Sportweek, op de dag dat het thema ‘Vitaliteit op de werkvloer’ centraal stond. […]

LEES MEER

16 april 2020

Nieuw ketenpark

Weer 2 stuks nieuwe keet units geleverd door Pieterse Containerhandel en voorzien van reclame door HKV Ochten b.v.. Deze zijn vanaf deze week te zien op het gestarte werk  inrichten van de kruising Aartshertogenlaan – Orthenseweg in de gemeente Den Bosch.

LEES MEER