Zoeken

13 maart 2019

Eerste boom gepland

De eerste boom is geplant: op woensdag 6 maart vond de feestelijke start plaats van de aanleg van het Schilperoortpark in het Leiden Bio Science Park. Wethouder Paul Dirkse en vicevoorzitter van het college van bestuur Martijn Ridderbos plantten de boom samen met Cas Schilperoort. Hij is de kleinzoon van hoogleraar Rob Schilperoort, de grondlegger […]

LEES MEER

11 maart 2019

Nieuwe VW Crafter

De laatste van 7 nieuwe Volkswagen bedrijfswagens is afgeleverd door De Waal Autogroep Geldermalsen. Deze maakt weer deel uit van de verjonging van het wagenpark en draagt bij aan een CO2 reductie met de nieuwe zuinige motor.

LEES MEER

19 februari 2019

Nieuwe schaftunits

Er zijn weer 2 nieuwe schaftunits afgeleverd en voorzien van reclame door HKV Ochten b.v. . Deze units zijn geleverd door Harmsen Materieel b.v.  en zijn beide voorzien van zonnepanelen om diverse zaken in de unit te voorzien van stroom.

LEES MEER

31 januari 2019

Oostwal Oss in de pers

Een automobilist heeft woensdagnacht een gaslek veroorzaakt in het centrum van Oss. De brandweer werd rond 04.00 uur opgeroepen voor een gaslek aan de Oostwal en zag daar een auto in zandhopen staan. De automobilist had, voordat hij met zijn auto tot stilstand kwam in de zandhopen, een gasleiding kapot getrokken met zijn wagen. De […]

LEES MEER

11 januari 2019

Eerste lichting nieuwe bedrijfswagens

De eerste drie bedrijfswagens van het jaar 2019 staan klaar voor aflevering bij De Waal Autogroep Geldermalsen. Al deze auto’s zijn een vervanging van het bestaande wagenpark en leveren een positieve bijdrage aan de Co2 prestatieladder.

LEES MEER

5 december 2018

Sinterklaas 2018

Vandaag brachten 4 Pieten een bezoek aan Mouwrik Waardeburg. Na wat pepernoten gestrooid te hebben gingen ze weer verder om in de regio bezoeken te brengen bij diverse scholen en instanties. Sint en Piet bedankt!

LEES MEER