Zoeken

aannemersbedrijf-header

Wat Mouwrik Waardenburg verder doet

Mouwrik Waardenburg is uw betrouwbare partner voor een breed scala aan specialistische werkzaamheden. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met een hechte familiecultuur en een organisatie waarin flexibiliteit en vakmanschap hand in hand gaan. Wij begrijpen dat bepaalde projecten specifieke kennis en expertise vereisen en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die in nauw overleg met de opdrachtgever worden uitgevoerd.
Wij kunnen de volgende werkzaamheden ook voor u uitvoeren:

Bruggen:

Of het nu gaat om het plaatsen van kleinevoetgangersbruggen of grotere constructies voor voertuigen, wij hebben de ervaring en het vakmanschap om ook dit soort projecten vakkundig aan te pakken. Dankzij onze ervaring en het voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen/normen, staan wij garant voor duurzame en goed uitgevoerde brugconstructies.

Stelconplaten:

Wij zijn bedreven in het leggen van stelconplaten op parkeerterreinen. Of het nu gaat om een nieuw project of het renoveren van een bestaand parkeerterrein, wij zorgen voor een efficiënte en professionele installatie van stelconplaten. Deze betonnen platenbieden duurzame stabiliteit en zijn ideaal voor intensief gebruikte parkeerterreinen.

Plaatsen IBA’s:

Een andere specialiteit van Mouwrik Waardenburg is het plaatsen van IBA’s (Individuele Behandeling van Afvalwater). Wij begrijpen het belang van milieuvriendelijke afvalwaterbehandelingssystemen en kunnen IBA’s installeren die voldoen aan de hoogste normen voor waterzuivering. Dit draagt niet alleen bij aan een gezonder milieu, maar hiermee voldoen we ook aan de regelgeving omtrent afvalwaterbeheer.

Naast bovengenoemde specialistische diensten blijven wij uw vertrouwde partner voor dagelijkse werkzaamheden op het gebied van riolering, straatwerk, grondverzet en asfalteren. Mouwrik Waardenburg staat garant voor hoogwaardige uitvoering, betrouwbaarheid en klantgerichte Oplossingen en zorgen wij ervoor dat uw projecten succesvol worden afgerond.

Kies voor Mouwrik Waardenburg als uw partner, en ervaar de combinatie van vakmanschap, ervaring en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op via de e-mail of telefonisch voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.