Zoeken

aannemersbedrijf-header

Riool calamiteit Hulsbroek Groesbeek

Tijdens een riool inspectie op 23 maart jl in de gemeente Groesbeek bleek dat op ruim 4 meter diepte een aantal rioolbuizen zorgwekkende schade vertoonden. In allerijl werd het weggedeelte waar dit riool onder door loopt afgesloten voor het verkeer. Er werd middels sonar apparatuur een scan gemaakt van de ondergrond van het reeds enigszins verzakte weggedeelte. Hier uit bleek dat er al een behoorlijk holle ruimte onder de asfaltverharding aanwezig was. Op 29 maart werd er  begonnen met het op breken van de verharding. De werkzaamheden vorderen inmiddels gestaag en door de aanwezigheid van een hogedruk gasleiding en een te kruisen middenspanningskabel is voorzichtigheid geboden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden rond 15 april gereed. Onze opdrachtgever heeft een bewuste keuze gemaakt voor Mouwrik Waardenburg vanwege onze flexibiliteit en bewezen vakmanschap. Daarnaast hebben wij alle benodigde disciplines in eigen huis  om deze schade vakkundig te herstellen.