Zoeken

Mouwrik Vitaal dagen 2020

Vandaag zijn wij te gast geweest bij Healthclub Julien te Lienden. Hier is de start gemaakt met het Vitaal 2020 programma. Van de bijna 100 werknemers waren vandaag de eerste 24 te gast in Lienden.

Om 07.30 uur was het inloop, waarna om 08.00 uur de dag startte. na de groep van 24 in drie groepen van 8 verdeeld te hebben startte het programma voor 1 groep met een uitgebreide vitaliteitsscan.

Groep 2 was te gast bij Pons Jan Vermeer, de specialist op slaapgebied en vandaag ook de spreker op de workshop Slaap die alle 3 de groepen ontvingen.

Groep 3 ging mee met Jochem Uytdehaage, die als oud topsporter als geen ander de workshop Bewegen weet te brengen, dit koppelend aan zijn verleden als sporter naar het heden waar je als werknemer mee te maken hebt op de werkvloer.

Natuurlijk ontbrak de gezonde lunch niet en werd er gezamenlijk afgesloten met een les group cycling o.l.v. Cyclemaster Dirk-Jan van Bemmel.

De komende weken zullen ook de overige Mouwrik Waardenburg b.v. medewerkers deze dagen gaan volgen. Ze zijn vooral inspirerend en zetten aan tot het veranderen naar een duurzame gezonde(re) leefstijl.

Deze dagen zijn mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.