Zoeken

Asfaltonderhoud Gemeente Rotterdam

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Op 16 december 2009 kwam Mouwrik Waardenburg als laagste inschrijver uit de bus voor het bestek Eenheidsprijzen asfalteringswerkzaamheden in de gemeente Rotterdam. Het betreft hier een zogenaamd openposten bestek, dat dienst zal gaan doen als leidraad voor de uit te voeren werkzaamheden en hoeveelheden. Aangezien de opdrachtgever de keuze heeft gemaakt om de opdracht te gunnen aan de laagste drie inschrijvers betekende dit voor Mouwrik Waardenburg dat zij ongeveer 45% van de opdrachten mag gaan uitvoeren. Gezien de diversiteit van de omschreven werkzaamheden in het bestek is de verwachting dat de werkzaamheden variƫren van kleinschalige asfaltreparaties middels handwerk tot en met complete wegreconstructies.

Bijkomende bepaling in het bestek is dat in geval van calamiteiten snel en adequaat moet worden gereageerd op meldingen. Door dat Mouwrik Waardenburg beschikt over een groot eigen arsenaal aan asfaltverwerkendmaterieel ( 2 complete sets ) en hulpmaterieel inclusief bediening en de benodigde transport faciliteiten is de verwachting dat wij ruimschoots kunnen voldoen aan deze vraag van de opdrachtgever. Bij dit materieel valt onder meer te denken aan asfalteermachines in diverse maten, asfaltfrezen, splitstrooiers, een zogenaamde Hotbox ( een verwarmde asfaltcontainer met ca. 10 ton inhoud voor zeer kleinschalige asfaltreparaties ) en voegvulketels met hete luchtlans. Tevens hebben wij de beschikking over een grote hoeveelheid afzettingsmateriaal en een 2 tal actiewagens. Daarnaast zijn er in ons bedrijf een aantal medewerkers opgeleid tot verkeersregelaar.

Op dit moment zijn er nog geen opdrachten in uitvoering maar de verwachting is, mede gezien de huidige weersgesteldheid dat medio maart hiermee een aanvang zal worden gemaakt.

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP