Zoeken

Bommelweg, Tiel

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Piekfijn maakten we het weer, en de Bommelweg open voor verkeer!

Samen met Omac bv en Ballast Nedam Road Specialties hebben we op de Bommelweg in Tiel het asfalt gereconstrueerd en vervangen. We hebben de bestaande deklaag eraf gefreesd, handmatig reparaties uitgevoerd, een versterkende tussenlaag aangebracht en hierna een rood zwarte deklaag eroverheen geasfalteerd. Met onze markeringsploeg hebben we de markering voor de fietssuggestiestroken aangebracht.

Hiernaast hebben we bermverharding langs het nieuwe asfalt aangebracht zodat het asfalt niet kapotgereden wordt. Ook zijn de inritten van de bewoners aangepast op de nieuwe situatie. Later worden er nog snelheidsbeperkende maatregelen aangebracht om de veiligheid op de Bommelweg te verbeteren.

Tijdens de werkzaamheden kregen we nog een compliment van een van de bewoonsters, woonachtig aan de Bommelweg. ‘Toen ik die grote kraan zo vlakbij mijn huis zag vond ik het wel heel spannend, maar de mannen hebben echt met precisie hun vakwerk uitgevoerd. Aan de uitdrukking op hun gezichten zag ik dat ze streven naar perfectie en trots zijn op hun werk!’

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP