Zoeken

Burgemeester Colijnstraat

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Het noordelijke deel van de Burgemeester Colijnstraat wordt gereconstrueerd. Het gaat om het gedeelte dat ligt tussen de kruising met het Torenpad en de kruising met Laag Boskoop. Bij de werkzaamheden wordt het asfalt vervangen door betonstraatklinkers en de weg wordt ingericht als 30-kilometerzone. Omwonenden toonden zich tijdens twee communicatieavonden zeer betrokken en de gemeente kon met hun inbreng ook veel doen. Zo komen er voldoende parkeerplaatsen in combinatie met wegversmallingen en rode klinkers en stoeptegels in antraciet. In de aanpak wordt het vervangen van kabels, leidingen en riool meegenomen. Ook wordt nieuwe beplanting in de straat geplaatst.

Planning

Vanaf maandag 14 november 2011 wordt gestart met de wegreconstructie van de Burgemeester Colijnstraat-Noord. Er wordt gefaseerd gewerkt. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de reconstructie medio 2012 gereed.

Communicatie

Samen met bewoners is het ontwerp gemaakt voor de nieuwe weg. Dit is gebeurd tijdens twee communicatieavonden op 8 maart en 19 april 2011. Op maandag 7 november vond een inloopbijeenkomst plaats om de planning van de werkzaamheden toe te lichten.

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP