Zoeken

Industrieweg Rotterdam

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Op 18 februari is er gestart met de werkzaamheden aan de Industrieweg. Het gaat om het deel van de Industrieweg tussen de rotonde Vlaardingweg en de Matlingeweg.

Een overzichtelijke en veilige verkeerssituatie, betere doorstroming van het verkeer en een mooie uitstraling. Dat is het doel van de herinrichting van de Industrieweg. Daarnaast vinden er ook werkzaamheden plaats aan het riool.

Een aantal jaren geleden is het gedeelte tussen de Giessenweg en Vlaardingweg opnieuw ingericht met een groene middenberm, fietsstroken en trottoirs. Nu is het gedeelte ten noorden van de Vlaardingweg aan de beurt.

Op 18 februari starten de werkzaamheden aan de Industrieweg. Het gaat om het deel van de Industrieweg tussen de rotonde Vlaardingweg en de Matlingeweg.

Naast de herinrichting wordt onder de weg het oude riool verwijderd en de nieuwe schuift op onder de rijbaan. Maar ook de waterleiding en de gasleiding word door de nutsbedrijven vervangen. Evides en Stedin informeren u zelf over de werkzaamheden.

Fasen
Het werk gebeurt in drie fasen en duurt tot eind september 2013.

Bomen
Tijdens het planseizoen, in het najaar, worden de bomen geplant.

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP