Het nieuwe kantoorgebouw van de Goede Doelen Loterij (GDL) is opgeleverd. De afgelopen tijd is de Pr. Irenestraat ingericht en het Strawinskypad definitief met rood asfalt verhard. Een belangrijk onderdeel van het maaiveldontwerp van de Pr. Irenestraat is de groene zoom, die ten zuiden van de straat is aangelegd. De groene zoom is o.a. bedoeld om overtollig hemelwater af te voeren door het water langzaam te infiltreren en af te voeren met een drainage buis. Daardoor ligt de groene zoom verdiept t.o.v. de straat.
De parkeergarage van de GDL en de voetgangerssteeg tussen de GDL en het Strawinskyhuis moeten wel bereikbaar zijn. Daarom worden er bruggen geplaatst die de groene zoom overspannen. De bruggen werden op zaterdag geplaatst

Locatie
De Pr. Irenestraat wordt momenteel vanaf de oostelijke gevel van het Strawinskyhuis tot aan de Beethovenstraat definitief ingericht. Het laatste deel van de werkzaamheden is de plaatsing van de brugdelen in het verlengde van de parkeergarage en de steeg tussen de GDL en het Strawinskyhuis.