Zoeken

Van Baerlestraat te Amsterdam

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Tussen het Stedelijk Museum, het Museumplein en het Concertgebouw te Amsterdam wordt deze maanden de Van Baerlestraat aangepakt.

Middels een bundeling van opdrachtgevers voert ons bedrijf in 1 opdracht werkzaamheden uit aan het riool (onderheid riool tussen stalen damwanden langs tramlijnen), aan het tramspoor zelf (vervangen onder- en bovenbedbeton), werkzaamheden aan nutsvoorzieningen (aanpassingen aan het gas-netwerk) en werkzaamheden tbv het totaal herinrichten van het stedelijk maaiveld.

Waar onder normale omstandigheden de uit te voeren werkzaamheden niet ‘spannend’ zouden zijn, hebben we nu te maken met de binnenstedelijke Amsterdamse drukte, op 1 van de drukste kruispunten van de stad.

Voetgangers, fietsers, bussen, tramlijnen…….alles dient begaanbaar te blijven voor de diverse verkeersstromen.

Het Stedelijk Museum, het Concertgebouw, de Q-park……..alles dient bereikbaar te zijn.

Geluid- en trillingshinder moet worden geminimaliseerd, met name tijdens uitvoeringen van het Concertgebouw.

Deze mix van randzaken zorgen ervoor dat het  project continue het uiterste vergt van onze projectteam, waarbij de flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf ten volle wordt benut.

Goede samenwerking met de opdrachtgever(s), strakke planningen en accuraat reageren op onverwachte situaties zorgen ervoor dat ook dit project op planning ligt en de uiteindelijke deadline zal worden gehaald.

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP