Zoeken

PI Hoogvliet

In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf zijn we bij de PI in Hoogvliet in februari gestart met het ophogen van het voorterrein en het transporthof. Ter plaatse worden de betonstraatstenen opgebroken, gepaletteerd en geformateerd tot machinale pakken om deze betonstraatstenen in een later stadium weer te gebruiken. We verlagen vervolgens het terrein en voeren het zand af. Vervolgens wordt het terrein opgehoogd door het toepassen van lichte ophoogmaterialen in de vorm van geƫxpandeerd polystyreen blokken (EPS). De huidge (te zware) belasting op het oude maaiveld wordt vervangen door deze lichte ophoogmaterialen waardoor de resterende restzettingen worden beperkt. Nadat de EPS blokken zijn aangebracht bouwen we de verhardingsconstructie weer op met een geotextiel, een laag menggranulaat, straatzand en gebruiken we de gepalleteerde stenen weer om het straatwerk te herstellen. De werkzaamheden worden naar verwachting afgerond in juli van dit jaar.