Zoeken

Schilperoortpark fase 1

Na de start, begin februari 2019, zijn we inmiddels bijna 4 maanden bezig met onze werkzaamheden op het Schilperoortpark in Leiden.

De werkzaamheden verlopen voorspoedig en de riolering van het Van Rijsselpad is al gereed.

Er is een nieuwe toegangsweg gerealiseerd naar de parkeerplaats van de Universiteit achter het Einthoven gebouw en deze is inmiddels al in gebruik genomen.

Was het eerst wat stagnatie omtrent de stenenleverantie, momenteel zit de vaart er in en wordt er met drie koppels straatmakers hard gewerkt om de wegen en toegangspaden zo snel mogelijk gereed te krijgen.

Momenteel zijn we met twee rioolploegen op twee locaties de nieuwe riolering aan het aanbrengen om zo de werkzaamheden in het woongebied zo snel mogelijk gereed te krijgen om zo de overlast zo kort mogelijk te laten duren.

We verwachten rond de zomervakantie de wijk een heel eind gereed te hebben en gaan ons daarna op het nieuwe park aan de westzijde van de bebouwing concentreren.

Voorin de wijk en bij de toegang van het Einthovengebouw staan informatieborden waar up-to date informatie staat omtrent afsluitingen en omleidingen.
Tevens maken wij de Bouwapp waar u ook alle informatie met betrekking tot de voortgang en benodigde afsluitingen kunt vinden.