Zoeken

Taanderijstraat fase 1

Opdrachtgever:
Greenport
Locatie:
Westland
Werkzaamheden:
Renovatie
Oplevertijd:
2020

Omschrijving:

Aan de Taanderijstraat op bedrijventerrein Groot Vettenoord is de gemeente begonnen het groen uit te dunnen langs de waterpartij aan de westkant. Het is de eerste zichtbare actie van de herstructurering van Groot Vettenoord, een van de prioriteiten uit het coalitieakkoord. Ook is gestart met de herinrichting van de Taanderijstraat.

De komende jaren gaat het hele terrein op de schop. De gemeente en de ondernemersvereniging stellen dit jaar samen de definitieve plannen vast. Hierin staan in elk geval maatregelen om de uitstraling van de openbare ruimte te verbeteren plus intenties van ondernemers over hun eigen terreinen. Verder wordt het  wegennet op het terrein heringericht voor meer veiligheid en is er aandacht voor de ontsluiting van het terrein. Doel is ook duidelijkheid te scheppen in het gebruik van de openbare ruimte om misbruik tegen te gaan en handhaving eenvoudiger te maken.

De werkzaamheden aan het westelijk deel van de Taanderijstraat zijn intussen gevorderd tot halverwege fase 1 (Energieweg tot 5e Industriestraat).
Fase 2 is het deel tussen de 5e en de 4e Industriestraat  Fase 3 is de kruising Taanderijstraat met de 4e Industriestraat. Deze werkzaamheden zijn begin mei klaar.
Vanwege afstemming met andere werkzaamheden wordt de kruising van de Taanderijstraat met de Energieweg meegenomen bij de herinrichting van de Energieweg.

 

 

VRAGEN OVER DIT PROJECT?
Vraag het onze experts!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig bij uw project?
Vraag vrijblijvend advies aan onze experts!
NEEM CONTACT OP